Tirada general per una Àries

Actualment esteu veient Tirada general per una Àries
  • Categoria de l'entrada:Cartes Tarot

Ets una reina de copes, una persona sensible, enamorada de l’amor, amiga dels teus amics, que t’agrada cuidar dels teus i que encara tens somnis i que en tu acostuma a guanyar el cor més que el teu cap.

T’agrada celebrar amb els amics i la família les coses bones. Et mouen els sentiments i ets pura emoció. Amb les teves lluites internes sembla que deixes enrere alguna cosa que et feia mal (probablement un cor trencat) i que aquests pensaments que et ferien estaven ocupant molta part de la teva ment, però ja ho has deixat o ho estàs deixant enrere.

Ara, en algun aspecte de la teva vida et debats entre dues opcions, no saps cap on tirar o quina triar. Quan creus que has escollit una alguna cosa et fa canviar i tornes a escollir l’altre. No et preocupis massa, escolliràs bé. Dins el teu cor ja saps quina és la resposta i és la millor opció encara que potser això provoqui que t’aïllis una mica.

Pel que fa a la feina veig que en un passat feies una mica el que volies, anaves al teu rotllo, al ritme de la teva música. Ara, però estàs en un moment en què creus que potser no tindràs prou diners. Però és una preocupació teva en realitat perquè potser ara estàs guanyant menys diners que en un passat o perquè no reps el que creus que et mereixes o el que voldries. Així i tot tampoc t’has de preocupar per això, sí que tens suficients diners per viure i per les teves coses. Així i tot es veu un futur “prometedor” amb abundància per viure bé amb els teus.

Veig a les cartes també un tema de papers on sembla que es va fer justícia a favor teu i on ara tens l’oportunitat de pensar i construir alguna cosa nova gràcies a aquesta resolució. No vol dir que no hi hauràs de treballar, però que també tot anirà bé en aquest aspecte.

Pel que fa a la parella, aquí ve on el maten… probablement és l’aspecte més negatiu d’aquesta tirada. Et veig que has estat en una relació on et senties lligada, atrapada, que has patit, que no veies la manera de sortir-ne o de deixar-ho anar. Ara, però sembla que en contra de tot pronòstic has aconseguit (o estàs a punt d’aconseguir-ho). Sembla que faràs un pas endavant deixant enrere el que des de fora potser semblava una vida on ho tenies tot. Hi ha un nou camí que et crida i hi vols anar encara que hagis de renunciar a coses. Que tinguis el que vols no vol dir que tinguis el que necessites i tu ara ja ets capaç de donar l’esquena a tot el que tens per deixar enrere tot el dolor i el mal que t’han fet (o que t’estan a punt de fer) o que t’has fet a tu mateixa amb aquest lligam. El patiment s’haurà acabat encara que fer aquest pas també t’entristeixi, ja que potser tocaràs fons, però de seguida te n’adonaràs que el sol ja està tornant a sortir.

Fent un repàs molt ràpid a la salut… Sembla que ara mateix tens una bona salut, sembla que t’hagis recuperat molt bé d’alguna malaltia o entrebanc. Però les cartes et posen en pre avís de què pots tenir aviat un petit inconvenient… potser et trenques alguna cosa, o potser tens molt d’stress i estàs a punt de petar, o alguna cosa que et provocarà una mica de daltabaix, però tranquil·la que te’n sortiràs.

Pel que fa a l’economia tot bé. Sembla com si en un passat havies de fer una mica d’equilibris, però ara tens a les teves mans que tot segueixi bé, tens la capacitat per fer bé la feina i per utilitzar tots els teus coneixements per a fer que rutlli i no t’hagis de preocupar d’aquest tema.

Consell: Quan tot caigui i no et sentis massa bé, tinguis el cor trencat o et trobis malament, no miris només tot el que creus que has perdut o s’ha fet malbé, mira que encara et queda alguna copa plena. Mira el vas que està mig ple en comptes de veure’l mig buit.

Deixa un comentari