Pregunta sobre la feina

Actualment esteu veient Pregunta sobre la feina
  • Categoria de l'entrada:Cartes Tarot

Quan “salten” les cartes mentre les remenes, diuen que tenen una necessitat de parlar…

En aquest cas, preguntant per la feina ha volgut saltar l’As d’ors i posteriorment el 9 d’ors. L’As d’ors com a carta principal ens diu que aviat apareixerà una oportunitat molt interessant. Ja sigui una nova feina, un nou projecte, un ascens, una idea, però en tot cas alguna cosa farà que puguis recollir els fruits de tot el que has estat treballant i que et portarà abundància material i emocional.

Vens d’una situació on no t’has sentit molt bé, on t’has desil·lusionat amb la feina. De vegades quan ens adonem que el que estem treballant o com ho estem treballant ja no és una opció i llavors l’energia s’estanca. Les cartes et recomanen que deixis que el teu cor navegui cap a la veritat i cap a la màgia curativa de creure en un nou futur. Potser estàs tenint dificultats per deixar enrere el teu passat, però és hora de desenganxar el teu cor de les expectatives que se t’han trencat i atrevir-te a visualitzar un nou futur més brillant.Estàs una mica cansat del soroll que t’envolta, d’aquell que es queixa, d’aquell que et desafia, d’aquell que no li agrada el que dius o el que has fet i també d’haver d’estar sempre a punt per a “defensar-te”.

El 7 de bastos et recomana que facis una pausa i que no oblidis que pots estar per sobre de tot això. Tu no vols estar en constant lluita, vols la pau i el benestar. Descansa, distreu-te i d’aquesta manera podràs veure en perspectiva si tot el que tens és tot el que necessites, i podràs anar deixant enrere el que a ulls dels altres podria ser una bona vida, una estabilitat… És molt fàcil que acabis donant-te la volta i anant cap a una felicitat futura molt plena de llum.El judici et pronostica un despertar espiritual, et fa agafar consciència dels teus sentiments i els teus motius. És com si tu mateix et fessis un examen i volguessis fer un “ajuste de cuentas” amb tu mateix.

Has sentit com una trucada, una trucada inconfusiblement teva. És la teva ànima que et diu que miris al teu interior, que t’avisa de què t’has desviat. S’han revelat les teves llums i les teves ombres i en aquest moment és on realment despertaràs a la teva veritat i on te n’adonaràs que al final el únic que serveix és el que viu dins del teu cor.Ha arribat l’hora de desempallegar-te de la “fatchada” negativa que s’ha aferrat a tu i deixar que caiguin totes les màscares. No amaguis la teva veritable naturalesa. Perdona a la teva ànima i accepta el teu cor i així arribaràs a l’abundància bidireccional.

El 6 de copes et surt per dir-te que ara tot el teu esforç no està compensat (donar i rebre, no estan compensats). Et ve molt bona fortuna amb la feina, els diners, alguna oportunitat nova i bona fluirà cap a tu i farà que trobis l’equilibri que et mereixes i així deixaràs enrere els conflictes, els desafiaments, les actituds “agressives”, el lloc on tots volen ser escoltats al mateix temps dins el mateix caos, perquè tu ja no estàs en aquest punt. El teu camí és el teu camí. Respira profundament, és hora de buscar una solució on les relacions amb les quals t’envoltis sumin a la teva felicitat en comptes de disminuir-la.

Deixa un comentari