Tirada de la creu Celta per veure que passa amb les amistats

Actualment esteu veient Tirada de la creu Celta per veure que passa amb les amistats
  • Categoria de l'entrada:Cartes Tarot

1. Tu: La Força

Tens la força per moure muntanyes si vols, ets valenta encara que aparentment de vegades pugui semblar que no ho ets tant. Ets capaç de recompondre´t i de mantenir la calma en segons quines situacions que intenten intimidar-te.

Ets compassiva i tens un cor molt pur. Hi ha una gran fortalesa al teu cor. Aquesta carta et surt per recordar-te que et mantinguis fidel a les teves creences i als teus desitjos. Utilitza la força del teu cor per a fer el bé.

2. 9 d’espases: situació.

Et sents a disgust, com traïda, estàs tocant fons amb aquest tema, només hi veus mal i ferides per tot arreu. T’has punxat amb les espines de la rosa, però segueixes en peu i això és el que importa.

No et preocupis (és un número 9) estàs al final d’aquesta etapa, no abandonis ara que el pitjor ja ha passat encara que potser fins i tot hagis tingut malsons o sentiments de depressió. Intenta deixar tot això enrere i concentrat en les coses bones que té la vida, segur que encara et queden un munt de somnis per complir.

3. 10 de pentacles: Com va començar tot.

Tot va començar buscant una estabilitat, les ganes potser de voler fer una família, de tenir una seguretat.

Ara ja tens certa experiència i les ganes de començar nous camins. En veies de diferents dins la teva ment, però entre ells volies tenir una casa, una família, etc.

Positivitza una mica la teva vida i podràs veure com canvia tot. Estàs a l’espera de l’èxit i la felicitat, no et passis la vida esperant, gaudeix del que tens ara en el moment present i comparteix-ho.

4. Set de copes: El que estàs deixant enrere

Has deixat enrere diferents opcions, et va costar triar perquè en tenies vàries i no sabies ben bé cap on tirar.

Vas triar-ne una i de vegades encara penses si vas fer bé o no. Però d’això es tractava, d’escollir. En realitat no hi havia cap opció dolenta, la majoria eren bones, per tant, no et vas equivocar escollint.

Sembla, però, que també estàs deixant enrere algunes “distraccions” del passat.

5. Influències de l’exterior: As de pentacles

A l’exterior hi ha oportunitats per fer noves amistats, que segur que podràs cuidar molt bé. Sovint quan tu evoluciones, vas deixant a gent pel camí. No passa res, no tots vibrem a la mateixa ona. Tindràs noves oportunitats per a conèixer gent nova.

6. Primera carta del futur: El penjat

Surt el penjat, el qual ens indica que hi ha un estancament. Ara mateix és com si estiguessis lligada de mans i peus i no saps ben bé cap on anar, però aquest lligam només existeix en el teu cap.

Si et fixes en la carta, no hi ha patiment, és simplement una espècie de “bloqueig” que t’has fet a tu mateixa i en realitat és fàcil sortir d’aquí. Només cal que li donis la volta a la carta i miris les coses des d’una altra perspectiva. Veuràs que pots contemplar opcions i coses que no havies vist.

En realitat no estàs incòmode del tot en aquesta situació, però ja és hora de sortir d’aquesta “zona de confort”, no?

7.Com et veus a tu mateixa: 2 Espases

Et veus sempre amb una dualitat, entre el camí que et diu el teu cap i el camí que et diu el teu cor. Els dos els veus “foscos” i potser ho són. Creus que és una decisió difícil perquè tu et sents una mica entre l’espasa i la paret i això és perquè no pots veure el panorama en conjunt. Has de triar, tanca els ulls. Què et diu el cor?, encara que sigui dins la foscor, tu ja saps quin és el camí a escollir. A més en cas de dubte… sempre és millor escoltar el cor, no?, al final, és el que et farà més feliç.

Intenta no excedir-te en els pensaments, moltes coses només viuen en el teu cap. Confia en tu mateixa i ho acabaràs trobant.

8. Com et veuen els altres?: 4 d’espases.

Et veuen com si t’estiguessis prenent un descans. No saben ben bé si estàs “dormint” o si estàs “descansant”, però en tot cas, potser el necessites, no, aquest descans?

Et veuen com si t’estiguessis protegint d’alguna cosa, sobretot del “soroll”.

Però tu estàs bé en aquesta situació, ja t’està bé estar reflexionant i descansant una mica.

9. Les teves pors i les teves esperances: 6 Espases

Tens por de quedar-te aïllada, d’estar una mica lluny de tot i que arribi el dia que potser te n’has d’anar.

Sembla que tens por de moure’t, de canviar d’escenari. Tens l’esperança que el corrent et mogui cap a un lloc nou on puguis refer-te del tot. No vols que et persegueixin les ombres del passat. Tens por de no tenir el suport dels altres, però en realitat aquesta carta et surt moltes vegades quan estàs passant per un període de realineació. Però no et preocupis, tot millorarà un cop passada aquesta tempesta. És normal que ara et sentis sola, també et pot estar costant acceptar l’ajut dels altres, però t’has de deixar ajudar.

Si el teu cor segueix ancorat al passat, tanca aquest capítol definitivament de la teva vida i prepara´t per explorar nous començaments. Aviat estaràs preparada per continuar endavant del camí. Aquesta és la clau: tancar amb el passat.

10. Futur, resposta final a la pregunta: 5 pentacles.

T’has quedat sense energia, estàs esgotada. Has sentit molt de dolor, però això ja ho estàs deixant enrere. Has d’acabar de fer la teva “transformació” i tancar amb qualsevol cosa del passat que et faci mal o emboiri el teu camí.

Està a les teves mans sortir d’aquest forat, mirar endavant i fer un canvi d’ànims.

En el moment en què et mostris més positiva tot canviarà. Les amistats milloraran.

Pensa que si no desprens bones vibracions o vibracions de tristesa o angoixa difícilment la gent se sentirà còmode amb tu. Però ho estàs a punt d’aconseguir.

Tu ja saps el que has de fer per poder caminar cap a la llum que il·luminarà tots els nous camins que t’esperen per a poder complir els teus somnis.

Una abraçada molt gran!

Deixa un comentari