La reina d’ors

Actualment esteu veient La reina d’ors

La reina d’ors, és una reina que sempre té una actitud receptiva i un paper bastant tradicional, acostuma a fer el que s’espera d’ella i acostuma a seguir “les normes” de la societat.

La reina d’ors necessita tenir parella, no li agrada estar sola i de seguida adopta un rol molt familiar. La seva finalitat és tenir fills i cuidar-los. Té un gran instint maternal. És la nena que de petita juga a nines, les cuida i fa veure que són bebès.

Com que el seu centre és la família, quan la tingui, la cuidarà tant a nivell d’afecte com en què no els falti de res. És la mare que fa grans àpats i que els seus fills estan molt ben protegits per ella. S’acostuma a moure amb les amistats que ha fet gràcies als seus fills i moltes vegades se’n cuida del marit també com si fos un nen més, consentint-lo i cuidant-lo també perquè sempre ho tingui tot a punt. Però que passa quan la reina d’Ors té un fill?

Podria deixar una mica de banda al seu marit, per centrar tota la seva atenció en el seu fill.Així, per la reina d’ors les relacions de parella són molt importants, el seu benestar depèn que la seva relació estigui bé, si no és així, pateix molt i es podria fàcilment deprimir.

El seu desig irresistible de ser mare, pot fer que esculli la parella massa de pressa sense pensar en les conseqüències que pot portar una mala elecció.La seva satisfacció màxima, el que més l’omple és poder tenir cura dels seus, alimentar-los i donar-los tot el seu amor. Els fills sempre tindran el seu suport incondicional.

Com es relaciona la reina d’Ors en l’amor i com la veuen a ella?

Reina d’Ors i Rei d’Ors

Aparentment són la parella bastant perfecta. Els dos tenen com a objectiu formar una família i tenir fills, cuidar-los i que no els hi falti de res. És amb el que probablement s’entendrà millor. Seria l’equivalent a la “happy family”. Però… potser s’oblidaran de ser home i dona per passar a ser només pares? El temps ho dirà…

Amb el rei de copes, la seduirà com fa amb totes 🙂 serà afectuós i encantador amb ella. També voldrà tenir fills i formar una família, però… podrà ser fidel el rei de copes? Recordem que és un encandilador i seductor nat i no pot evitar “el joc” amb altres dones. Realment la reina d’ors aconseguirà robar-li el cor de tal manera que ell només tingui ulls per ella? D’altra banda, a la reina d’ors li agradarà que el seu home sigui tant “tiracanyes”? També ens ho dirà el temps això…

Amb el rei d’espases, realment té poques possibilitats, és un home massa independent i la seva prioritat no és formar una família (cosa que no vol dir que no ho vulgui en algun moment de la seva vida), però els seus interessos més aviat amb temes intel·lectuals fa que no tinguin massa coses en comú. Ell voldria viatjar, anar al teatre, etc. i ella anar al parc amb els nens… relació difícil de què perduri en el temps perquè possiblement a ell “l’empelegarà” una mica l’actitud cuidadora i la dependència emocional vers a ell de la reina d’ors.

Amb el rei de bastos, tampoc hi ha massa bones esperances, en principi no s’entendran. Aquest és massa aventurer i apassionat per ella i es pot sentir “aclaparada”. A ell tampoc li acabarà d’agradar una dona tan casolana i familiar. Ell voldrà viure al límit, les seves aventures i les seves passions.A ella li podria atraure d’un principi, però l’acabarà trobant un pèl massa autoritari i ella vol ser la matriarca i fer les coses a la seva manera i abocar-se completament als seus fills. No li ve massa de gust estar constantment fent aventures.

Deixa un comentari