Dos d’Ors (pentáculos)

Actualment esteu veient Dos d’Ors (pentáculos)
  • Categoria de l'entrada:Cartes Tarot

El 2 d’ors és un malabarista.
Està jugant amb dues monedes enllaçades amb un 8, simbolitzant l’infinit. Sempre està buscant l’equilibri. Tots intentem portar una vida equilibrada (Feina, oci, esforç, descans…) però és difícil aconseguir-ho. La vida està plena de reptes inesperats.

Aquesta carta apareix per recordar-nos que hem de dedicar més atenció a l’equilibri, que potser estem treballant massa i divertint-nos poc, o que estem massa enfoscats en un tema i deixem a part altres que també poden ser importants.

També ens diu que ens relaxem, que no cal fer-ho sempre tot perfecte, que no passa res si ens equivoquem, que baixem l’autoexigència.

El 2 d’ors està jugant amb diferents perspectives i possibilitats, però sempre manté el seu centre. No perd l’equilibri perquè ha acceptat la seva indecisió.
Si apareix un nou repte, està preparat per rebre’l (el gat pot saltar en qualsevol moment I desequilibrar la balança, però ràpidament tornarà a centrar-se).

Els seus sentiments són tempestuosos, però ell sap adaptar-se. No s’ensorra a causa de les seves emocions, simplement les observa.

Deixa un comentari