Ermità + VIII Bastos

Actualment esteu veient Ermità + VIII Bastos
  • Categoria de l'entrada:Cartes Tarot

L’Ermità està sol i aïllat a dalt d’una muntanya perquè ell hi vol estar. Té experiència i està ple de vivències i aprenentatge.
Busca la llum, i tot i que ara ja té una espurna a la llàntia que porta a la mà, no l’acabarà de trobar fins a la pròxima etapa de la vida on aparegui El Sol.
Necessita estar sol per poder buscar a dins seu sense presses i amb paciència i perseverança.
No està preparat per passar a la següent etapa, necessita aquesta “retirada” per pensar, perquè sap que ningú li pot oferir les respostes que busca i també perquè vol ser ell mateix qui traci el seu propi camí.

Té la capacitat de moure´s passet a passet, no vol córrer, necessita trobar-se (a ell mateix) I apartar-se de tot el soroll exterior. Ell, vol seguir el camí més pur de tots, el de la consciència. Ara mateix, és conscient que està rodejat de foscor i que tot i que sembla que ha començat a trobar la llum (la llàntia de la mà), sap que el preu que ha de pagar per descobrir tota la llum, és “tancar els ulls”, i encara no està preparat.

El 8 de bastos, ens ajudarà a sortir de l’aïllament, ens ajudarà a tenir idees, energia i a anar cap al bon camí. Serà el moment d’avançar i començar a treballar el camí que ens porti cap a El Sol (la felicitat i benestar). El 8 de bastos, és l'”aquí i ara”, és la imatge d’un instant. El 8 simbolitza infinit i ens recorda que cada moment pot ser infinit, no té present ni futur, ens aconsella que ens deixem portar pel vent, que no ens lliguem a res, que seguim les nostres idees.

A la carta veiem que els bastos cauen sobre una terra fèrtil I sembla que d’una manera endreçada. Això en simbolitza que si sabem com gestionar-ho, funcionarà perquè hi ha un bon context, però sí que necessitarem tenir una bona energia per a poder planificar els projectes, ordenar-los i finalment poder plantar els bastos que ara estan a l’aire.

Crec que podem interpretar que un cop superat tot aquest aïllament on probablement es trobaran respostes, ens caldrà la força i l’energia del 8 de bastos per anar cap al bon camí per a tirar endavant projectes, relacions o per a prendre decisions. L’energia i el moviment d’aquesta carta, ens anirà molt bé per tal de poder portar a terme totes les idees que tinguem.

I també cal recordar que encara que les coses no es moguin ben bé com a nosaltres ens agradaria, la ment pot seguir pensant I generant més idees, al final segur que acabem arribant a El Sol.

Deixa un comentari