Tirada general per veure quins aspectes s’han de treballar

Actualment esteu veient Tirada general per veure quins aspectes s’han de treballar
  • Categoria de l'entrada:Cartes Tarot

Veig a les cartes que ets una dona forta que pots ser dura i tendre a la vegada i que no cal que escullis ser una cosa o un altre, pots ser les dues a la vegada.
Que tens la força i la determinació per fer el que et proposis, però ara estàs en un moment que vols avançar, vols tirar endavant, però no ho vols fer amb presses ni a la boja, vols meditar-ho bé, fer-ho tranquil·lament. Però en el futur ens surt que aconseguiràs els teus èxits, que et moguis com et moguis ho aconseguiràs. Et surt una molt bona carta i et diu que no tinguis por que tot anirà bé.

Pel que fa a les teves lluites interiors surt que al passat has estat lluitant molt amb enganys, coses amagades, amb distorsions de la realitat potser. Potser degut a altres persones o a causa de tu mateixa als pensaments dins la teva ment, podrien ser les dues opcions. Ara estàs en un moment en què estàs batallant entre el teu cap i el teu cor. No saps a quin dels dos has d’escoltar, no saps per on tirar, però realment sí que ho saps. Sempre diuen quan surt aquesta carta que tiris una moneda a l’aire i si el resultat et satisfà, genial i si no et satisfà, ja saps quina és la resposta, però normalment quan surt aquesta carta, al nostre interior ja sabem la resposta encara que de moment no ho veiem. En el futur amb les teves inquietuds, ens diu que estiguis trenqui-la, que descansis i esperis a recollir els teus fruits, escolliràs bé, prendràs la bona opció i et podràs relaxar, no tinguis por a equivocar-te perquè no t’equivocaràs, simplement descansa.

Pel que fa a la feina sembla que hi va haver un moment on vas marxar, vas deixar enrere alguna feina, algun projecte, alguna cosa relacionada amb el món laboral. Probablement vas fer un canvi de feina i et vas llençar a l’aventura. Ara mateix estàs en una situació que no et sents gaire contenta, potser et sents traïda per alguna persona o per la feina en si que no és el que esperaves, però més aviat jo diria que et sents traïda per alguna persona o persones on no acabes d’encaixar o que hi ha alguna cosa que no et quadra, o hi ha molt d’egoisme. De totes maneres no et preocupis perquè sembla que tu ja tens algun altre objectiu en ment (o aviat el tindràs) i sembla que no trigarà a complir-se això que et ronda pel cap. Vas en bon camí i aviat es complirà.

D’altra banda, sembla que hi ha algun tema relacionat amb papers, contractes, amb temes legals, alguna cosa d’aquestes que en un passat vas tenir com un cop de sort i alguna cosa positiva va sorgir, però ara en el present alguna cosa s’ha torçat i ara només veus aquesta part negativa. Sempre podem veure el vas mig buit o mig ple i sembla que ara només el veus mig buit. Si et fixes en la carta, veuràs que hi ha 5 copes i algunes estan caigudes a terra, però encara en queden de plenes i dretes, això et recomana que no només et centris en allò que pots haver perdut, que encara et queden coses positives en les que fixar-te. I després en el futur surt que tindràs moltes opcions per escollir. No sé de què es tracta el tema, però així sense saber veig que tindràs diverses opcions i hauràs de decidir. Et costarà molt, primer decidiràs una, després diràs aquesta no, l’altre… però al final tu hauràs de veure quina tries, però en realitat totes seran bones opcions, per tant no et preocupis molt perquè escolliràs bé.

Pel que fa a l’ amor sembla que en el passat vas tenir una oportunitat molt interessant 🙂 no sé si la vas aprofitar, no sé si estàs amb aquesta persona, sembla que era allò de què el tren passa un cop, que puges o no puges i no si hi vas pujar… però ara mateix et veig com estancada, no sé si estancada amb una relació o estancada amb tu mateixa sense tenir cap relació.
El missatge d’aquesta carta és estàs descansant o estàs adormida?, que et passa, et sents esgotada de moltes coses de la relació i no vols moure fitxa o no saps com fer-ho o potser necessites una mica de temps, una mica de pausa per acabar d’aclarir-te? Ho veig una mica com “ni fred ni calor”. Però ens surt el carro a la posició del futur i això vol dir que t’hauràs de decidir o et decidiràs. Hauràs d’agafar les regnes de la teva vida.
El carro és una carta de moviment i tens dues opcions probablement no n’hi ha cap de dolenta i potser tampoc són espectacularment bones, a les dues opcions els hi veus pros i contres, però tampoc existeix el camí perfecte. Llavors l’important aquí és que siguis tu qui decideixi sobre la teva vida, que no et deixis influenciar ni manipular que siguis tu qui prengui les regnes de la teva vida.

Pel que fa a l’economia, em surt que fa un temps depenies d’una figura masculina, que això no vol dir home, però amb trets d’energia masculina, però podria ser una dona també, sembla que econòmicament depenies d’aquesta persona, ja sigui un cap, una parella, un pare, podria ser perfectament el cap que et pagava la feina, i ara estàs bé, l’estrella és una bona carta, és una carta que diu que has trobat l’equilibri i que segueixes tenint esperança, és com si en algun moment vas demanar un desig i se’t va concedir i ara mateix no t’has de preocupar massa en aquest aspecte, però el futur ens surt que marxes corrent d’algun lloc que això pot influir a la teva economia (per bé o per malament) però tampoc crec que sigui cap daltabaix i ho faràs perquè estaries a qualsevol lloc menys aquest. Simplement diu que marxes d’on estàs, ja sigui mentalment o físicament, però marxes i això quadra amb la carta que et surt amb l’aspecte de feina on també es veu un futur més prometedor.

Finalment com a consell final, surt el 2 de pentacles que és una carta d’equilibri i et recomana que intentis deixar de fer malabarismes per poder amb tot, l’equilibri perfecte no existeix. A la que ho tenim una mica controlat tot apareix una nova cosa que fa que es torni a desequilibrar. En definitiva et diu que no siguis tan exigent amb tu mateixa no cal fer-ho sempre tot perfecte, ningú ho fa sempre tot bé i tampoc passa res :-).

Per tant si això quadra, si volem respondre a la pregunta de amb què t’hauries de focalitzar, potser l’ordre seria: Feina, Amor i papers… però això ja és cosa teva 🙂
I si res d’aquesta tirada et quadra…llença-ho a l’univers.
 

Deixa un comentari