Pregunta genèrica de voler fer un canvi en tots els nivells

Actualment esteu veient Pregunta genèrica de voler fer un canvi en tots els nivells
  • Categoria de l'entrada:Cartes Tarot

En aquesta tirada general les cartes ens diuen que un dia et vas cansar de ser complaent i d’estar sempre ajudant als d’altres, en certa manera com si estiguessis donant “almoina emocionalment”. Està molt bé pensar en els altres i ajudar a persones que potser estaven passant una mala temporada i no pensaves massa amb tu mateixa.
Ara estàs en un moment que et sents en un lloc que no et correspon i això fa que potser hauràs de fer coses d’amagat o alguna “trapelleria” i et surt el 3 d’espases per dir-te que estiguis una mica “al tanto”, que potser la situació en què estàs és més complicada del que sembla i que vigilis amb qui pots confiar i amb qui no perquè sembla que pots patir una “traïció”. Si et ressona, tenir aquesta dada et pot ajudar a prevenir-ho, sinó llença-la a l’univers.

Pel que fa a les teves lluites internes sembla que fa un temps anaves a totes, que tenies moltes ganes de nous començaments, noves idees i vas decidir seguir el teu cor, el teu instint per fer el que tu volies fer però ara sembla que ara vas fent una mica “sobre la marxa”, vas sentint i vas interpretant sense ben bé cap rumb definit. Surt també i això quadra amb la pregunta que has fet, que la teva vida ara mateix no et convenç, però igualment tu vas avançant cap al camí de la renovació i el renaixement i vas pensant (o ho faràs aviat) en la possibilitat de deixar coses enrere.
Cada cop et sent més lleugera, ja has superat algunes coses i les ferides van curant (malgrat que potser tu encara no ho vegis).Escolta la teva saviesa interior que et guiarà cap al camí a seguir i no tinguis por de “tirar-te a la piscina”, aquí et surt la carta del boig que et diu que tiris pel dret, que no escoltis a ningú i que facis un acte de fe amb el que et diu la teva intuïció que facis.
De vegades arribes a un punt on no et queda més remei que tancar els ulls i saltar.

És probable que hagis estat dubtant amb una decisió important que podria canviar la teva vida o si més no regirar-la. El boig et recorda que una vegada passat un cert temps has de deixar de plantejar-te opcions i confiar en el teu instint i fer-ho!

Pel que fa a la feina, surt el dimoni en una posició del passat i podria ser o bé que hi havia alguna persona que t’enganyava o et feia anar per on ella volia o bé que t’estaves aferrant a coses que potser et feien mal perquè et semblava massa difícil allunyar-te d’elles. Sembla, però que vas aconseguir superar aquesta etapa i ara estàs despertant la teva saviesa interior que et guiarà cap al següent pas del camí. És com si estiguessis connectant ment i cos i aquesta carta et recomana que t’aturis i respiris, que escoltis la teva veu interior i que facis el que prediques.

Pel que fa a l’amor sembla que hagis estat amb una parella dominant, que tenia les coses molt clares i la seva vida ben dibuixada. Tu potser et senties una mica “oprimida” i que estaves seguint la seva vida i no la teva. És una persona sàvia i experta, amb autoritat, d’aquells que volen que tot es faci a la seva manera. És algú que creia que et podia “dirigir” cap on ell volia, però en realitat no era així, tu no volies.

Actualment estàs en cerca de l’equilibri i per aconseguir-ho només ho pots fer tenint els peus ben arrelats a terra i a la teva pròpia essència conservant la calma i la serenitat sense posar massa resistència. Aquesta carta també et recorda que busquis la teva força interior i que respiris fort, ja que si has perdut el control de la teva vida, el millor és que et deixis portar per la corrent i que de tant en tant et donis algun “capritxet” 🙂

I ara ve l’emoció forta, en un futur no molt llunyà apareix un cavaller d’espases molt impetuós que vindrà a conquistar-te 🙂 Un personatge persistent i que anirà a totes amb tu. No desprofitis aquesta passió i diversió que et portarà 🙂

Pel que fa a l’economia sembla que tenies una bona estabilitat, que no t’havies de preocupar massa d’aquest tema, però algun canvi vas fer o alguna cosa es va girar i actualment sembla que estàs en una situació més caòtica on intervenen altres persones, com si tots volguessin alguna cosa. Però tampoc t’has de preocupar massa, tens un futur molt obert, sembla que faràs alguna cosa nova (nova feina, nou projecte…) i estàs preparada per fer el que vulguis.

T’anima al fet que facis el gir que vols fer a la teva vida.

Com a consell final, et surt l’emperadriu, molt bona carta.Et diu que tens molt poder, tot el poder femení (que no vol dir ser feminista), fortalesa, facilitat de creixement, de seguir el cicle de la vida. És la bellesa que tens dins sense importar l’edat o les circumstàncies. Et recorda que ets increïble i que tens un munt de possibilitats. Al final no deixa de ser un recordatori que abracis el teu creixement, l’abundància i el teu propi poder.L’emperadriu diu sí a la vida. Per tant tot i que no es veu cap canvi dràstic sí que es veu molt clarament que tens la força i les capacitats per fer el que tu vulguis.

Deixa un comentari