La Reina d’Espases

Actualment esteu veient La Reina d’Espases

De vegades ens sentim atrets per un noi i no sabem per quina raó encara que estiguem superguapes i siguem supersimpàtiques, ell no se sent atret per nosaltres.
Amb els reis i les reines del Tarot, potser podem arribar a identificar la nostra personalitat i la de qui ens atrau i veure si val la pena insistir o si és millor deixar-ho córrer.

La Reina d’espases
La reina d’espases es correspon a un arquetip femení molt independent, en realitat ella no necessita tenir parella, se sent completa per ella mateixa i pot estar sola tranquil·lament sense sentir-se sola. De vegades sembla que fins i tot estigui com “desconnectada” de les seves emocions i que només escolti al cap i mai al cor. Ella és una estratega, nata, sap cap on vol anar i té les habilitats suficients per a aconseguir els seus objectius. Acostuma a ser molt madura a qualsevol edat.
Acostuma a triar sempre ella a la seva parella, i per assolir robar-li el cor, ha de ser algú que la sedueixi intel·lectualment. Si forma una família, ho té tot sota control, tot planificat i tot organitzat d’una manera perfecte.
Així doncs, quin tipus d’homes li poden atraure a la Reina d’espases?
Sobretot i el més important, els homes intel·lectuals, aquells que parlen de tot sabent de què parlen, que són intel·ligents, que tenen cultura i que també són molt urbanites. Així si els hi agrada estar a la ciutat, podran anar al teatre, a esdeveniments culturals, a la biblioteca, a museus, etc. I això a ella li agrada molt.
Quins arquetips trobem al Tarot que compleixin amb aquests requisits?
Ella així d’entrada se’ls mira tots i com a bona estratega i analitzadora que és, els mira, els analitza i va descartant…no es tirarà a la piscina sense haver-los “estudiat” una mica.

Primerament, es mira al Rei d’espases, la seva parella a la baralla. Ell també és intel·lectual, independent, acostuma a tenir bons càrrecs a la feina i, per tant, una bona posició econòmica. Això li anirà bé a la reina per a poder sortir i anar a tots els llocs que ofereix la ciutat per passar-ho bé.

No serà una parella molt apassionada, prioritzaran l’intel·lecte a les emocions, poden estar un temps junts i gaudir de les seves converses i d’anar al cine, teatre, etc., però també potser poden arribar a avorrir-se o potser algun rei o reina d’algun altre pal, podria arribar a seduir-los. Perquè…no sé, dic jo que tanta intel·lectualitat també deu cansar, no?

Després es mira al Rei de Bastos, en realitat podria ser una bona parella, podria combinar el seu intel·lecte amb la passió del rei. Ell també es pot sentir atret per la seva intel·ligència, però sempre la intentarà portar cap al seu terreny, i allunyar-la una mica de tot el que és urbanita i portar-la cap a “tocar més natura”. Ella es pot sentir atreta per algú tan diferent d’ella en aquest sentit i per la seva manera tan apassionada de viure-ho tot, però d’altra banda a ell també li agrada molt manar i ella sempre vol ser molt independent i poc manada. Ell voldrà tenir fills perquè segueixin el seu llegat i ella no tindrà tant clar almenys de moment que vulgui tenir fills si és que encara no ho ha planificat. Podrien tenir algun amor d’estiu o alguna història apassionada durant un temps, però una relació a llarg termini pot també cansar-se un de l’altre. Ell trobant a faltar passió per la part d’ella i ella trobant a faltar voltar per la ciutat per part d’ell i cansar-se de tanta aventura i tanta acció.

Rei de copes, aquest és un encandilador nat i possiblement amb les seves bones paraules podrà enlluernar-la i fer-la riure. A ella li agradarà, veurà en ell tot el que ella no és i li farà gràcia. Amb el temps el podria arribar a trobar una mica embafador, recordem que ella és molt independent i l’excés emocional d’ell a ella la podria aclaparar. Però que passa a l’inrevés? Probablement, el rei de copes la trobarà profundament avorrida, les seves converses intel·lectuals l’acabaran avorrint. Ell ni tan sols la mira, no és un arquetip per el qual se senti atret. Ell pensa…”massa estirada pel meu gust”. Li agraden més les noies més senzilles i que mostren més les seves emocions.
Així doncs, aquest podria ser un exemple de què la reina d’espases s’enamorés d’un rei de copes (gràcies a les seves habilitats per seduir) però que ell no li fes ni cas… que fos el joc d’una nit i res més. I ella es menja el cap durant temps pensant… amb lo “benparida” que soc, perquè passa tant de mi???

Rei d’ors, aquest és un altre exemple de què al rei d’ors no li interessa gens la reina d’espases, potser encara menys que al rei de copes.
En cap Tarot dels que conec, no se la mira ni de reüll, li dona completament l’esquena.
El rei d’ors és un home pràctic, realista, toca de peus a terra i li agrada treure el millor de les persones que l’envolten. És un home molt ambiciós i acostuma a tenir càrrecs importants.
Llavors amb tot això??, sembla que podria encaixar amb la reina d’espases, no?
Doncs no. A ella li agrada, és un home amb un cert estatus i sembla que li “aniria bé” per poder fer totes les activitats que li agraden. Però… a ell no li agrada una dona tan independent, ell té la necessitat de cuidar de la seva família, i de proveir-los de tots els plaers i benestars que ell pugui perquè estiguin bé.
Ell vol tenir fills, sense massa planificació i com que treballarà molt perquè no els hi falti de res, buscarà una dona més “familiar”, la perfecta per ser la mare dels seus fills, cosa que no trobarà amb la reina d’espases que la veurà massa freda i calculadora pel seu gust.

Així doncs, la reina d’espases, mentre estigui en “modo” reina d’espases, és probable que es trobi aquests “entrebancs” en l’amor. Per sort, no sempre som un arquetip complet, o passem èpoques que som més un o un altre…

I tu, t’identifiques com a reina d’espases en l’amor?, si és així, i el teu amor no és correspost, potser aquí tens una petita pista del que pot estar passant… Però recorda que totes tenim totes les reines al nostre interior, potser només has de deixar sortir de tant en tant alguna de les que tens a dins amagades 🙂

Deixa un comentari