L' Art del
Tarot

L' Art del Tarot

With

Com es presenta el 2023?

L' Art del Tarot

amb

cartes de l'Emma

L' Art del Tarot

amb

cartes de l'Emma

L' Art del Tarot

Com es presenta el 2023?

L' Art del Tarot

TOT ESTÀ A LES TEVES MANS

Què diu l’Emma?

Sovint hi ha coses que ens preocupen, que no sabem cap on tirar, no sabem si fem bé, si fem malament, si prenem la decisió correcte. Estem plens d’incògnites i d’incerteses. Les cartes del tarot sense pretendre canviar el fil de la nostra història, ens poden ajudar a fer aquell pas que ens falta, a carregar-nos d’energia positiva amb una tirada que ha sortit com ens agrada o a posar-nos en alerta si la tirada no ha tingut el resultat que nosaltres volíem que tingués.
A mi m’agrada pensar que no hi ha tirades dolentes. El fet que no surti el que ens agradaria no sempre és dolent. De vegades, simplement ens surt un resultat negatiu a alguna cosa que estem esperant amb candeletes i ens entra el «baixón», però moltes vegades no surt allò que volem perquè ens estem equivocant amb el camí que creiem que és el bo i moltes vegades el que ens està esperant és molt millor que el que havíem desitjat.
Intentem sempre buscar la part positiva ❤️

Tria la tirada que més t’agradi

Tirada de la Creu Celta

És una de les tirades més complertes…et pot donar una visió general del tema que s’està preguntant i també poden sortir coses que no hagis preguntat. És una tirada el·laborada que segur que no et deixarà indiferent el seu resultat.

Tirada 3 Cartes

Aquest tirada és simple però amb interpretació. Es pot fer com a passat- present i futur o com a un missatge que et dona el significat conjunt de les 3 cartes. A mi m’agrada més interpretar el missatge conjunt.

Tirada 5 Cartes

Aquesta tirada no ens dona tanta informació com la Tirada de la Creu Celta, però per preguntar sobre temes molt concrets, ens pot donar una idea de com aniren les coses

Tirada ràpida Sí o No

Aquesta tirada és  bastant simple. Es sumen les cartes positives i les cartes negatives. La carta central, val doble.
Si predominen les cartes positives serà un Sí. També ens dóna una lleugera idea de com anirà.

Què pots esperar?

 

  • No esperis màgia ni miracles. Passarà el que hagi de passar, cada cosa al moment que toqui.
  • El que et diguin les cartes, és el que tard o d’hora hauria passat.
  • No esperis escoltar el que tu vols sentir. 
  • Pots esperar tenir esperança o deixar de tenir-la, les cartes són una guía del que ja saps o del que acabaràs veient.
  • No oblidis mai que tot està a les teves mans
  • I recorda… moltes vegades  «les coses no són com són, sinó com sembla que són»

L’Art del Tarot, és l’art de la interpretació

El Tarot és la història de la vida, a través de les seves 78 cartes, podem trobar tota la vida sencera i té el poder d’abordar les grans qüestions que ens plantegem tots. Els hi pots trobar valor i  màgia al veure la teva situació reflexada a través d’una sel·lecció aleatòria de cartes. No cal creure amb l’adivinació per veure el poder que pot tenir una lectura. «El que està ocult a les imatges del Tarot, reflexa l’ocult a nosaltres mateixos». El Tarot no et dirà on pots conèixer a aquell amor que tan estàs esperant ni com aconseguiràs aquella feina que desitges, però sí que guiarà la teva atenció cap al canvi que vols provocar a la teva vida.

Podem trobar moltes interpretacions diferentes de les cartes del Tarot, així com també moltes tirades i baralles diferents. Al final tot es tracta d’energia, de l’energia que et transmeten les cartes en cada moment i sobretot d’interpretarles utilitzant la teva l’intel·ligència emocional.

Una mica més de mi

Em fascina el Tarot i la seva interpretació. Diuen que a cada persona li atrauen unes cartes. A mi em van enamorar les de la Debora Blake. Són tots aquests bruixots i bruixotes guapos i divertits que tots portem dins. La baralla del Tarot no deixa de representar la vida en estat pur amb totes les emocions, pors, dubtes, alegries, triomfs i camins a seguir. També m’agrada molt el Tarot clàssic de Marsella i ara últimament he connectat molt amb el Tarot of Mystical Moments de la Catrin Welz-Stein i el The Light Seer’s Tarot de la Chris-Anne Donnelly

M’agrada molt expressar-me a través de la cuina, sobretot amb els dolços. Diuen que això ho fan les «bruixes de cuina», no ho sé, a mi no m’agraden massa les etiquetes. Sempre faig les coses perquè m’agrada fer-les.

Com funciona?

1

Pensa la teva pregunta

Quan més concreta sigui la pregunta, més encertada serà la interpretació. 

2

Explica’m que et preocupa o neguiteja

3

Rebràs la interpretació per mail

Rebràs un bonic pdf amb tota la interpretació per escrit.

Testimonis

Testimoni Teresa

Una tirada de l’Emma és, sempre, una tirada segura i màgica. Carta a carta, la seva interpretació arriba al fons de la qüestió, sense deixar-se cap aspecte que hi pugui estar influint. La seva visió sempre és positiva i t’anima a prendre les decisions que calgui per tal de ser una persona més lliure i feliç, sense deixar d’anunciar-te els possibles obstacles o entrebancs. D’aquesta forma, en una sola tirada, tens una visió global i profunda del tema que et preocupa i una orientació encaminada a l’acció i la responsabilitat sobre la teva vida. En totes les tirades que li he demanat, el temps li ha donat la raó! Li estic profundament agraïda! M’encanta el seu comentari final i el format de lectura en forma de llibret que tens per poder llegir sempre que ho necessitis.

Teresa

TENS DUBTES?

Contacta

SIGUES FELIÇ

Segur que tens el món als teus peus i no te n’adones!

Segueix-me!

EMAIL

cartesdelemma@gmail.com